Körfez; kırmızı-beyaza büründü

Körfez Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle ilçenin işlek caddelerini, kırmızı beyaz Türk Bayrakları ile donattı.

Körfez; kırmızı-beyaza büründü
Haber albümü için resme tıklayın

Milli Bayramlara büyük önem veren  Körfez Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle; kentin dört bir noktasını Türk bayraklarıyla donattı. Ana caddelere Türk bayrakları asılırken, sıralı bayraklar da kentin giriş ve çıkışları ile kavşaklarda kullanılarak adeta kent kırmızı beyaz renklere boyandı.

Körfez; kırmızı-beyaza büründü

"ŞANLI BAYRAĞIMIZLA SÜSLENDİ"

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar, Körfez’in yaya ve araç trafiğinde yoğun olarak kullanılan bölgelerinde devam etti.  Cumhuriyet’in 99. Yılında Körfez semaları adeta kırmızı-beyaza büründü.

Bölge halkı, yürütülen çalışma sebebiyle Körfez Belediyesi’ne teşekkür etti.

Körfez; kırmızı-beyaza büründü


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.