Aygün: Kentsel dönüşümün ilk etabını bitirdik

AK Parti Derince Danışma Meclisi’nde konuşan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Cımbızdere mesire alanını Büyükşehir güzel bir hale getirdi. Deniz mahallesi kentsel yenileme çalışmalarının ilk etabını bitirdik. Binaların yıkımına başlayacağız ve TOKİ üzerinden yapılacak.” dedi

AK Parti Derince Danışma Toplantısı geçtiğimiz gün Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya; AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık ile Radiye Sezer Katırcıoğlu,  Kocaeli  Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, AK Parti Kocaeli önceki dönem il başkanları Şemsettin Ceyhan ve Mahmut Civelek katıldı.

AYGÜN PROJELERİNİ ANLATTI

Toplantıda ilk olarak söz alan Aygün devam eden projelerini ve tamamlanan projeleri kamuoyuna aktardı. Zeki Aygün konuşmasında, “Sosyal faaliyetler ve yaptığımız hizmetler var. İlçe başkanımızla birlikte yaptığımız birçok faaliyet var. STK ziyaretler, ev ziyaretleri, gençlik kolları buluşmaları gibi birçok çalışmaya imza attık. Engelli kardeşlerimizle çalışmalar gerçekleştirdik. Gez-Gör-Bil ile Ayasofya gezilerini yaptık.  Gölcük’ten Derince’ye yüzme yarışları yapıldı.

‘İLK ETABINI BİTİRDİK’

Yeni bir alanda 3 dönümlük gençlik merkezi daha doğrusu Akademi Lise için aldık. Yeni spor alanları ile çocuklarımıza daha güvenli alanlar sağladık. Cımbızdere mesire alanını Büyükşehir güzel bir hale getirdi. Deniz mahallesi kentsel yenileme çalışmalarının ilk etabını bitirdik. Binaların yıkımına başlayacağız ve TOKİ üzerinden yapılacak. Tahtalı Göleti 22 dönüm rekreasyon alanı vardı bunu düzenledik. Buranın yolunu 2 km genişleterek bisiklet yolu ve yürüyüş yolu yapacağız. Tahtalı Göleti’nde ister kayık ile ister scooter ile geçersiniz. Kano alanı, iskele kafe, misafirhane alanları da olacak” dedi.

22 Eki 2022 - 16:07 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.