Kocaeli'de halk ekmeğe de zam geliyor!

200 gramı 4 TL’ye satılan ekmek 1 Kasım itibariyle 210 gramı 5 TL’den satılacakken halk ekmek fiyatlarına da zam gelecek. Şuan 200 gramı 3 TL’den satılan halk ekmeğin 210 gramı 3,75 TL’den satılacak.

Geçtiğimiz günlerde  Kocaeli  Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) yaptığı yönetim kurulu toplantısında Kocaeli Fırıncılar Esnaf Odası tarafından önerilen  zam talebi kabul edilerek 210 gram ekmeğin 5 TL olması kararlaştırıldı. Ekmekle birlikte simide de zam yapıldı. 200 gram simit 5 TL’den 6 TL’ye çıkarıldı. Ekmeğe gelen zam sonrası Halk Ekmek büfelerinde satılan ekmeğin de fiyatları zamlanacak.    200 gramı 3 TL olan halk ekmek fiyatı 3 lira 75 kuruşa, gramajı da 210’a grama çıkaracak. Ekmeğe, Halk Ekmek'e ve simide gelen zam 1 Kasım'dan itibaren geçerli olacak. 

23 Eki 2022 - 22:48 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.