AK Gençler Derince’ye ilk aday

Semih Tayyip Gülcan’dan boşalan koltuğun ardından AK Parti Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Süleyman Çalık aday olduğunu açıkladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde özel kalem olarak göreve başlayan AK Parti Derince İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Semih Tayyip Gülcan, başkanlık görevinden istifa etmişti. Gülcan ile birlikte 4 ilçe gençlik başkanı daha benzer sebeplerden dolayı görevinden ayrıldı. Önce Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Nihat Erim Dizdaroğlu, sonra Kandıra ve Karamürsel'e İsmail Dursun ve Olcay Karataş ve hemen ardından da Gölcük İlçe Başkanlığına Ali Ruhan Çelik atandı. Geride bıraktığımız 2 aylık süreçten bu yana 4 ilçe başkanının değiştiği AK Gençler de Semih Tayyip Gülcan’dan boşalan Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına ise henüz atama yapılmadı.

“BİZE ÖMERLER LAZIM”

Gülcan’ın yerine AK Parti Derince İlçe Gençlik Kolları için Süleyman Çalık adaylığını açıkladı. Çalık yaptığı açıklamada, “2013 yılından itibaren mensubu olduğum AK davamızın lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın neferi olmaktan onur ve gurur duyduğum, bu güzide teşkilatların liderine elhamdülillah desteklerimizi hiçbir zaman eksik etmedik, etmeyeceğiz . İçinde bulunduğumuz süreçte doğduğum, büyüdüğüm, suyunu içtiğim ve havasını soluduğum Kocaeli'min Derince ilçesine, ailem ve büyüklerim ile yapmış olduğum istişareler sonucunda, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın “Bize Ömerler lazım” söyleminden hareket ederek Derince’ye bir Ömer olabilmek adına, en büyük gücümünde geçmiş dönemlerde teşkilatlarda almış olduğum görevler neticesinde ilçeme hizmet etmek yolunda “bismillahirrahmanirrahim” diyerek Derince Gençlik Kolları İlçe Başkanlığına adaylığımı siz değerleri dostlarıma ve kamuoyuna arz ederim.”

Süleyman Çalık Kimdir?

1993 yılında Kocaeli'nin Derince ilçesinde doğdum. Ticaret ile uğraşan bir aileye mensubum. İlkokul ve liseyi Derince ilçesinde tamamladım. Lise dönemimde Ak davamızın en genç üyesi olarak yönetim kurulunda görev aldım Üniversite lisans eğitimimi İstanbul'da tamamladım. Öğrencilik dönemimde çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görevler aldım. Doğduğum ilçemde Üçüncü kuşak olarak ticaretimizi devam ettiriyorum ve sivil toplum kuruluşlarında görevler alıyorum. Evli ve bir çocuk babasıyım.

26 Eki 2022 - 08:50 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.