Haftacı, “Bu fiyatlarla devam edemeyiz”

Kocaeli Lokantacılar Odası, ürünlerine zam yapmaya hazırlanıyor. Başkan Haftacı, “Bu ekonomik ortamda bu fiyatlarla devam etmemiz mümkün değil” dedi

Birçok ürün ve hizmete gelen zamlardan nasibini lokantacı esnafı da almaya hazırlanıyor. Elektrik faturaları, personel giderleri, gıda fiyatları ve et fiyatlarına arta arda gelen zamların ardından lokantacı esnafı da fiyatlarına güncelleme yapacak. Lokantacılar son olarak fiyatlara Şubat ayında yüzde 100’e yakın oranlarda zam uygulamıştı. 

“FİYAT TARİFEMİZİ DUYURACAĞIZ”

Konu ile ilgili açıklama yapan Kocaeli Lokantacılar Odası Başkanı İlhan Haftacı, “Önümüzü göremediğimiz için yine 6 aylık bir tarife belirlemeyi düşünüyoruz. Bu ekonomik ortamda bu fiyatlarla devam etmemiz mümkün değil. Şu an bulunduğu meslek kodu sebebiyle odamıza bağlı kafelerle de görüşüyoruz. Onlar da taleplerini bize iletiyor. Lokantalarla zaten görüştük ve taleplerini aldık. Hazırladığımız taslak sona erdikten sonra Ticaret İl Müdürlüğü, kooperatif ve Valilik’ten de onayın çıkmasıyla güncellenmiş fiyat tarifemizi duyuracağız”

26 Eki 2022 - 13:40 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.