KOÜ de promosyon ihalesi iptal edildi

ocaeli Üniversitesi’nde yaklaşık 5651 personeli ilgilendiren banka promosyon ihalesi iptal edildi

Büyütmek için resme tıklayın

Kamu kurum ve kuruluşlarında promosyon ihaleleri devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin promosyon ihalesi verilen rakamın düşük bulunduğu iptal edilmişti. Bugün ise Kocaeli Üniversitesi’nde yaklaşık 5651 personeli ilgilendiren banka promosyon ihalesi yapıldı. Açılış rakamı 30 bin lira olarak açıklanan ihaleye en yüksek teklif 18 bin TL ile Vakıfbank’tan geldi. İhale, düşük teklifler nedeniyle iptal edildi.

TEKLİFLER DÜŞÜK KALDI
Banka promosyon ihalesine mevcut banka Ziraat Bankası katılmazken, kapalı zarf usulü olarak verilen tekliflerde İş Bankası 18 bin TL, Akbank 15 bin TL, Yapı Kredi Bankası 14 bin TL, TEB 15 bin TL önerdi. Halk Bankası ise boş zarf verdi. İhale komisyonu kapalı zarf tekliflerinin açılmasının sonrasında kendi arasında bir görüşme yaptıktan sonra teknik şartname de belirtilen 30 bin TL teklif ile ihalenin açılacağı maddesine istinaden gerekli koşullar sağlanmadığı gerekçesiyle ihaleyi iptal etti.

26 Eki 2022 - 15:54 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.