Sağlık ocağı açamayanlar şehir hastanesini konuşuyor!

AK Parti Başiskele danışma meclisinde muhalefetin Şehir Hastanesi eleştirilerini cevaplayan İl Başkanı Ellibeş, “Bunlar sağlık ocağı dahi açmadıkları için bunu hayal edemiyor” dedi

AK Parti ilçe danışma meclisleri Başiskele ilçesi ile devam etti. Danışma meclisi toplantısı; Karşıyaka Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Danışma meclisine; İl Başkanı Mehmet Ellibeş,  Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, AK Parti MKYK Yedek Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ve yönetimi, il yöneticileri, ilçe başkanları, önceki dönem il başkanlarından Şemsettin Ceyhan ve Mahmut Civelek ile partililer katıldı. Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi nedeniyle Fransa’da olan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, programa katılamadı.

KORAL: DAVASINA SADIK BİR PARTİ

Danışma toplantısında söz alan AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, “2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımız için Başiskele’den tüm teşkilat mensupları ile beraber çalışmamız gerektiğini biliyoruz. AK Parti’nin alameti harikası nedir dersek, söz verdi mi sözünde durur. Bu parti davasına sadık bir partidir. Ülkenin menfaatlerini daima kendi menfaatleri üstünde tutar. İnşallah Kocaeli ’den en yüksek oyu biz vereceğiz buna inanıyorum. Cumhur ittifakımız ile birlikte 2023 hedeflerine ulaşacağız inşallah. Rabbim davamızı birliğimizi yolumuzu açık etsin” ifadelerini kullandı.

ELLİBEŞ: ÜLKEYİ BUGÜNLERE TAŞIDIK

Kürsüye gelen AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş , “21 yaşındayız. 21 yaşımıza nasıl geldiğimizi unutmayın. 21 yıl önce bir lider güçlü bir sesle haykırdı, ‘Bundan sonra Türkiye, eskisi gibi olmayacaktır’ dedi ve bu sözü hiç unutmadı. Eser ve hizmet siyaseti ile 21 yıl geçirdi. Tüm vesayet odaklarından ülkeyi temizledi. 21 yılda bunları başarmak kolay değil, bu her lidere bu nasip olmaz. Recep Tayyip Erdoğan’ın varlığı tartışılmaz fakat onunla birlikte kol kola yürüyen sizler Cumhurbaşkanımızın yanında oldunuz. Bu ülkeyi Bugünlere taşıdık. Önümüzde Türkiye’nin 2. Yüzyılı başlıyor. Bu yüzyıl Türkiye yüzyılı olacak. Bizde Cuma günü Ankara’da olacağız ve Cumhurbaşkanımızı dinleyeceğiz” ifadelerini kullandı.  

‘BAŞARISIZLIK GİBİ GÖSTERİYORLAR’

Muhalefeti de eleştiren Başkan Ellibeş, “İSKİ açılış töreninde Tuzla Belediye Başkanımız Cumhurbaşkanımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyor, saldırıya uğruyor. Helalleşeceğim diyorsun ama hangisiyle helalleşeceksin? Böyle bir anlayışa bu ülke nasıl teslim edilecek? Geçtiğimiz gün milletvekillerimiz ile Kocaeli Şehir Hastanemizi incelemeye gittik. Doğrudur açılışı gecikti. Muhalefet bunu başarısızlık hikâyesi olarak lanse etmeye çalışıyor. İnsanlar gerçekten samimiyet testinden geçiyor. 1200 yataklı, 60 ameliyatın aynı anda yapılabileceği, 200 yoğun bakım yatağı olan bir hastaneden bahsediyoruz. Bunlar sağlık ocağı dahi açmadıkları için bunu hayal edemiyorlar” şeklinde konuştu.

‘ÜLKEYİ BUNLARA TESLİM ETMEYECEĞİZ’

Ellibeş, sözlerinin devamında “Millet her şeyi görüyor ki 21 yılda gerçekleşen 15 seçimde kazanan Recep Tayyip Erdoğan oldu. Bunlar görmüyor, onların görmelerine ihtiyacımız yok. Bu anlayışa bu ülkeyi teslim etmemek için çok çalışacağız. Teşkilatta 4 ayaklı bir çalışma yapacağız. Samimiyet içerisinde bu mücadeleyi vereceğiz. Büyük bir gayret göstereceğiz. Fedakârlık içinde çalışacağız. Birlik ve beraberlik yoksa yukarıda bahsettiklerim bir şey ifade etmiyor. Aramıza fitne fesat sokmayacağız. Sevgi, saygı ve samimiyet ile 2023 seçiminde Recep Tayyip Erdoğan milletin iradesi olarak Başiskele’de geçmişte olduğu gibi en yüksek oyu alacak. Bunu geçmişte başardık seneye de başaracağız. Benim en ufak bir tereddütüm yoktur” diye konuştu.

27 Eki 2022 - 14:09 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.