Büyükşehir, Kartepe'de hız kesmiyor

Büyükşehir, Kartepe ilçesinde Bağdat ve Osmangazi Caddelerini birbirine bağlayan Kahramanlar Caddesi’nde asfalt serimi ve parke kaldırım çalışmaları yapıyor.

Kocaelilerin hayatını kolaylaştırmak için var gücüyle çalışan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hizmetleri ile vatandaşın memnuniyetini sağlıyor.

Bu kapsamda Büyükşehir ekipleri, Kartepe ilçesinde Fatih Sultan Mehmet Mahallesi ve Kahramanlar Caddesi’nde üstyapıyı yeniledi. Bağdat ve Osmangazi Caddelerini birbirine bağlayan 300 metre uzunluğundaki Kahramanlar Caddesi’nde 450 ton plent miks temel ile 260 ton binder asfalt serimi yapan Büyükşehir, bölgede konforlu ve güvenli ulaşım ağını genişletti.

Büyükşehir, Kartepe'de hız kesmiyor

MENFEZ BOYUNCA HATIL BETON YÜKSELTİLDİ

300 metre uzunluğunda, 5.5 metre genişliğindeki Fatih Sultan Mehmet Mahallesi ve Kahramanlar Caddesi’nde parke kaldırım döşemesi de yapacak olan Büyükşehir, caddede bulunan menfez boyunca hatıl beton yükseltme çalışmalarını da yerine getirecek.

Büyükşehir, Kartepe'de hız kesmiyor

DÜZENLİ YAYA VE TAŞIT TRAFİĞİ

Büyükşehir tarafından yapılan üstyapı çalışmaları ile Kartepe'ye hem yaya hem de taşıt trafiği anlamında düzenli ve güvenli bir cadde daha kazandırılmış olacak.

27 Eki 2022 - 16:23 Kocaeli- Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.