Meclis Üyesi Recep Ubay’ı vuran şahıs tutuklandı

Kartepe Belediyesi Meclis Üyesi Recep Ubay’ı vuran şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 24 Ekim günü   Kartepe Arslanbey Mahallesi   İzmit Caddesi üzerindeki  bir restoranın önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İ.Ö isimli bir şahıs ile restoran sahibi Recep Ubay arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma yaşandı. İ.Ö. isimli şahıs yanındaki tabancayla daha öncesinden de husumetli olduğu Recep Ubay’a ateş açtı. Ubay, kanlar içinde yerde kalırken vuran şahıs ise olay yerinden uzaklaştı. Olayın ardından çalışma başlatan ekipler, İ.Ö. isimli şahsı yakaladı. Tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İ.Ö., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

27 Eki 2022 - 19:15 Kocaeli/ Kartepe- Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.