Ellibeş: “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını, Türkiye Yüzyılı yapacağız”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Ellibeş yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı, “Cumhuriyetimizin ilanının 99.yıldönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Harbimizin kazanılmasına ve yeni devletimizin kuruluşuna öncülük eden tüm kahramanlarımızı saygıyla ve minnetle anıyor, milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla tebrik ediyorum. 29 Ekim 1923, şanlı tarihimizin çok önemli dönüm noktasıdır.

"RUH DİMDİK AYAKTADIR"

Türk Milleti 29 Ekim 1923’te bir kez daha iradesine pranga vurdurmayacağını, kendi kaderi üzerinde hiç kimsenin müdahil olamayacağını tüm dünyaya kanıyla ve canıyla ilan etmiştir. Batmış, bitmiş dedikleri bir ülkenin mirasını pay etmek için Anadolu’ya koşanlar, milletimizin cesareti, kararlılığı ve mücadelesi karşısında büyük bir hezimete uğrayarak, Türk Milleti’nin gücünü bir kez da görmüştür. İstiklal Harbimizi zafere taşıyan, Cumhuriyetimize hayat veren ruh, tıpkı 99 yıl önce olduğu gibi bugün de dimdik ayaktadır.

"GELECEĞE DAMGA VURMAK İSTİYORUZ"

İşte bu ruhla, Cumhuriyetimizin kuruluşunda ortaya koyulan hedeflere her zamankinden daha yakın olmanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından ortaya konulan yeni vizyonla Cumhuriyetimizin 2.yüzyılını dünyada Türkiye Yüzyılı yaparak, son 20 yılda yapılan asırlık hizmet ve eserleri taçlandırmak, geleceğe milletçe damga vurmak istiyoruz.

"MİNNETLE YAD EDİYORUM"

Yapılan her eserin, her hizmetin milletimizin ortak değeri kabul ederek, Türkiye Yüzyılını hep birlikte inşa edeceğimize inanıyoruz. Bu düşüncelerle ülkemizin gurur günü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı bir kez daha tebrik ediyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu, Kurtuluş Savaşımızın muzaffer komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz vatan topraklarımızın müdafaası için bir gonca gül gibi toprağa düşen kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla, minnetle yâd ediyorum.”

29 Eki 2022 - 12:28 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.