GÖLCÜK'TE ÇOCUKLARI MUTLU EDEN PARKLARIN SAYISI ARTIYOR

Gölcük Belediyesi, ilçedeki çocukların güvenle eğlenceli zaman geçirebileceği parklara Topçular Mahallesi Sarı Sokak’ta bir yenisini daha ekledi.

Gölcük Belediyesi, çocukların güvenli alanlarda oynayabilmesi, vatandaşların da hoşça vakit geçirebilmelerini sağlamak için; ilçeye yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. İlçenin dört bir yanına yeni parklar inşa edilen çalışmalarda, Topçular Mahallesi Sarı Sokak Park'ın da yapımını tamamlandı. Oyun gurupları ve sosyal donatılarla tüm işlemleri tamamlanan park çocukların ve vatandaşların hizmetine açıldı.

 

GÖLCÜK'TE ÇOCUKLARI MUTLU EDEN PARKLARIN SAYISI ARTIYOR

GÖLCÜK'TE ÇOCUKLARI MUTLU EDEN PARKLARIN SAYISI ARTIYORGÖLCÜK'TE ÇOCUKLARI MUTLU EDEN PARKLARIN SAYISI ARTIYOR

 

 

31 Eki 2022 - 10:53 Kocaeli/ Gölcük- Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.