“Bunların Hepsi Cumhuriyet’e Vurulan Darbedir!”

Programda konuşan Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş “Karşı tarafa baktığımızda Cumhuriyet’i coşkuyla kutlaması gereken taraflar, darbecilerle el el kol kola. Bunların hepsi Cumhuriyet’e vurulan darbedir”

AK Parti İlçe Danışma Meclisi Mevlana Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Yoğun katılım ile 67’incisi gerçekleştirilen İzmit İlçe Danışma meclisine katılan Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş şu ifadelere yer verdi. “Kocaeli’deki muhalefet üye sayısı AK Parti İzmit’teki üye sayımızdan azdır. Teşkilatımız Kocaeli teşkilatları her zamanki gibi devam ediyor. Bugün 11’inci ilçemizdeyiz. Bu buluşmalar bizi daha güçlendiriyor. 2023 yolunda inandığımız yolda daha da güçlü ve emin adımlarla yürüyoruz.  Bir kez daha liderimizle birlikte bu yolda yürümenin mutluluğunu yaşadık.

“CUMHURİYET’E VURULAN DARBEDİR”

Gelecekle ilgili hayallerimiz var. Hedeflerimiz var. 10 yıllık, 50 yıllık hedefler koyuyor cumhurbaşkanımız ve bu hedeflerimizi de bir bir yakalıyoruz. Karşı tarafa baktığımızda Cumhuriyet’i coşkuyla kutlaması gereken taraflar, darbecilerle el el kol kola. Bunların hepsi Cumhuriyet’e vurulan darbedir. Ana muhalefet ve diğer üyeler ne diyor? Biz iktidara gelirsek bu darbe girişimine yeltenenlerin her birini salacağız diyor. Buna müsaade eder miyiz? Edemeyiz. Siz bu milleti bu kadar saf mı görüyorsunuz? Bu kadar milletin aklıyla alay etmene hakkın yok.

“KARŞI TARAFA KULAKLARIMIZI TIKADIK”

Bizlere durmak, oturmak yok. Seçime az kaldı, daha çok çalışacağız. Daha çok fedakarlık içerisinde olacağız. El ele, kol kola, gönül gönüle inandığımız yolda cumhurbaşkanımızla yürümeye devam edeceğiz. TOGG törenine katıldık dün, gözlerimiz yolda. Karşı taraf ne derse desin artık kulaklarımızı tıkadık. Yapamazsın dediler, olmaz dediler, fabrika yok dediler. Dün ilan etti cumhurbaşkanımız, mart ayında yolda olacak dedi TOGG için ama karşı taraf fabrika yok dedi."

01 Kas 2022 - 10:50 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.