Güney’den teşkilata teşekkür

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, bu yıl 3.kez yapılan danışma meclisinde de Mevlana Kültür Merkezi’ni hınca hınç dolduran teşkilata teşekkür etti

AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı 67.Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi, coşkusu ve heyecanıyla yine çok konuşuluyor. Mevlana Kültür Merkezi’nde bu yıl 3’üncüsü yapılan danışma meclisinde salon yine hınca hınç doldu, kalabalık dışarı taştı. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, heyecanından hiçbir şey kaybetmeden, danışma meclislerine koşan partililere teşekkür etti, “Danışma meclisimizde, coşkulu ve yoğun katılımlarıyla bizlere güç veren, bu geceyi anlamlı kılan tüm mahalle başkanlarımıza ve yönetimlerine en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyorum” dedi. Güney, danışma meclisiyle ilgili de şunları söyledi:

"YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ"

“Bugüne kadar milletimizle bir ve beraber olarak yol yürüdük, yürüyoruz. Milletimizin bağrından çıkmış bir parti olarak, asıl hedefimiz orada kalarak yolumuza devam ediyoruz. Saha çalışmalarımız neticesinde partimize yeni üyeler kazandırmaktan da çok mutluyuz. Danışma meclisimizi daha anlamlı hale getiren 350 yeni üyemize de ailemize hoşgeldiniz diyoruz. Cumhurbaşkanımızın, bu yüzyıl, Türkiye yüzyılı olacak diye çıktığı bu yolda O’nun yanında olmaya, yolundan yürümeye, sırtından bir nebze olsun yük almaya hazırız.”

AKİF’LE TAMAMLADI

Güney, sözlerini İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un dizleriyle tamamladı: “Bizler faniyiz. Eksiklerimiz veya yanlışlarımız elbette olmuştur, olacaktır. Ama istikametimizden asla ve asla şüphemiz olmadı. Yani niyetimiz hayırdır, inşallah akıbetimiz de hayır olacaktır. Biz bu inançla yolumuzu Allah rızası için yürüyecek ve takdiri Allah’a bırakacağız. Mehmet Akif Ersoy’un dediği gibi, ‘İmandır o cevher ki İlahi ne büyüktür. İmansız olan paslı yürek, sinede yüktür’ diyor, teşkilatımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.”

01 Kas 2022 - 17:16 Kocaeli- Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.