AK Parti Derince Gençlik'in yeni başkanı Sefa Bostan

AK Parti Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Semih Tayyip Gülcan yerine Başkan Vekili Sefa Bostan atandı

AK Parti Derince Gençlik'in yeni başkanı Sefa Bostan
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti  Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan’ın Büyükşehir Belediyesi’nde çalışmadk için görevinden affını istemişti. Genel merkezin talimatları doğrultusunda Gülcan’dan boşalan AK Parti Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına, Sefa Bostan atandı.

GÜLCAN’DAN BOŞALAN KOLTUĞA SEFA BOSTAN ATANDI

Sefa Bostan atamayı sosyal medya hesabı üzerinden şu sözlerle duyurdu; “Genel Merkez Gençlik Kollarımızın yaptığı istişareler sonucunda, Genel Başkanımız Sn.Eyüp Kadir İnan ve İl Gençlik Kolları Başkanımız Sn.Çağatay Çağlayan’ın tensipleriyle Derince Gençlik Kolları Başkanlığı görevi şahsıma tevdi edilmiştir.

“ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Bu süreçte desteklerini esirgemeyen İl Başkanımıza, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İl Gençlik Kolları Başkanımız Çağatay Çağlayan Başkanımıza, İlçe Başkanımız Sn.Koray Merdan ağabeyime, Belediye Başkanımız Sn.Zeki Aygün Başkanımıza, yaklaşık 2 ay önce memuriyetinden dolayı görevden affını isteyen Sn.Semih Tayyip Gülcan Başkanımıza, Şahsımla birlikte aday olan diğer 3 aday kardeşimize ve dualarını bir an olsun esirgemeyen aile büyüklerime, ağabeylerime, ablalarıma, genç kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.

“EN BÜYÜK DESTEĞİ GENÇLER OLARAK VERECEĞİZ”

Yarından itibaren vekâleten yürüttüğümüz bu görevi asaleten almış İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak çalışmalarımıza daha yoğun bir şekilde devam edeceğiz. Derincemizde gönlüne dokunmadığımız, elini sıkmadığımız, derdiyle hemhal olmadığımız genç kalmayana dek çalışıp 2023 ve 2024 seçimlerimizde en büyük desteği gençler olarak vereceğiz”

AK Parti Derince Gençlik'in yeni başkanı Sefa Bostan

03 Kas 2022 - 10:48 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.