Aracının içinde uyuyakaldı ekipler harekete geçti

Gebze ilçesinde aracının içinde uyuyakalan şahıs, ekipleri harekete geçirdi.

Olay, Gebze ilçesi Hacı Halil Mahallesi Yeni Bağdat Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aracında uyuyakalan ve alkollü olduğu öğrenilen bir şahıs, uyandığında 34 DVZ 378 plakalı Fiat marka aracının kapısını açamadı. Bu durumu gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese itfaiye,  sağlık ve  polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan ekipler, şahsı araçtan kurtardı. Daha sonra ambulansa alınan şahıs, tedbir amacıyla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

05 Kas 2022 - 16:02 Kocaeli- Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.