Zeki Aygün teşkilatları yalnız bırakmıyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, teşkilat buluşmaları kapsamında ilçe genelinde düzenlenen iki toplantıya katılarak, teşkilatları yalnız bırakmadı

İlçe genelinde projelerini hızla hayata geçiren  Derince  Belediye Başkanı Zeki Aygün istişareye verdiği önem doğrultusunda sık sık toplumun tüm dinamikleri ile bir araya geliyor. Esnaf, halk ve STK ziyaretlerine ara vermeden devam eden Başkan Aygün, ilçe teşkilatları ile de düzenli olarak buluşuyor. Başkan Aygün, bu kapsamda beraberinde  AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ile birlikte iki toplantıya daha iştirak etti. İlk olarak Züleyha Uslu başkanlığında gerçekleşen İlçe Kadın Kolları Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı’na katılan Başkan Aygün, ardından Çınarlı Mahalle Toplantısı’na katılarak teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

05 Kas 2022 - 16:03 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.