Lidere selam durun

Van FK karşısında Yeşil-Siyahlı ekibimize 3 puanı getiren goller Tayfun(pen) Cem ve Samad Ali ve Beykan’dan geldi.

Evinde oynadığı Van FK maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkan  Kocaelispor ilk bölümde oyunu rakip kaleye yığmak istedi ancak bunda pek başarılı olamadı. Karşılaşmanın 20.dakikasında daha çok adamla rakip sahada pozisyon arayan Kocaelispor Yusuf Cihat’ın şutunda Erkul’un elle müdahalesi sonrasında penaltı kazandı. Tayfun Aydoğan temsilcimizi bu golle 1-0 öne geçirdi. 27.dakikada konuk ekip maçtaki en fırsatı yakaladı. Uğur’un vuruşunda top farklı şekilde auta gitti. Mücadelenin 35.dakikasında Tayfun’un asistinde Cem farkı ikiye çıkaran golü attı. 39.dakikada Uğur ile net bir fırsat daha yakalayan Van FK bu kez kaleci Gökhan’ı geçemedi.

ÜSTÜNLÜĞÜ VERMEDİK

Kocaelispor maçın ikinci yarısından da skor ve oyun anlamında rakibine üstünlüğü vermedi. 47.dakikada konuk ekip Muhammet Ali’nin attığı golle farkı bire indirmeyi başarsa da 58.dakikada Samed Ali sahneye çıktı ve temsilcimizi yeniden iki farklı üstünlüğe taşıdı. Temsilcimiz 82.dakikada Beykan ile önemli bir fırsatı değerlendiremedi. 86.dakikada Kocaelispor’da Mertan’ın çıkardığı topa Beykan ceza sahasının gerisinden müthiş vurdu. Yan direğe çarpan top ağlara gitti ve skor 4-1 oldu. Van FK bu golden bir dakika sonra kornerin devamında oluşan karambolde Barış ile farkı ikiye indirdi. Geriye kalan bölümde başka gol olmadı ve maç 4-2 sona erdi. Kocaelispor bu sonuçla liderlik koltuğuna oturdu.

05 Kas 2022 - 16:24 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.