Kazanan Barkın oldu

Barkın'ın SMA ile olan mücadelesi tam 1 yıl sonra bugün bitti. SMA değil, Barkın kazandı

Kocaeli’nde yaşayan Havva ve Barış Kaplan çiftinin, 4 buçuk yaşındaki SMA hastası çocukları Barkın’ın tedavi olması amacıyla, Valilik izinli bağış kampanyası başlatılmıştı. Kampanya dahilinde tüm Kocaeli el ele vererek birçok bağış kampanyası düzenledi. Ve an itibariyle Barkın için gerekli olan 1.820.000 dolar toplanmış oldu. Barkın'ımız tam 1 yıl sonra SMA ile olan mücadelesini kazandı.

TEŞEKKÜRLER KOCAELİ

1 yıl önce 8 Ekim 2021 yılında çok az kişiyle gönül birliği yapılmıs ve o günden sonra valilik onayıyla kampanya büyüdü. Kocaeli kenetlenerek, omuz omuza vererek Barkın'ın mücadelesine destek oldu. Kocaeli'nin umudu hiç tükenmedi ve Barkın savaşını kazandı. Kampanyada emeği geçen tüm Kocaelilere teşekkür ederiz. Yalnızca gönüllülük esası ile dahil olunan bu kampanyada SMA değil Barkın kazandı. Kampanya dahilinde canla başla çalışan Barış Batur'a ayrıca emekleri için teşekkürü borç biliriz.  Eli bir şekilde Barkın'a değen, sözü, sesi, nefesi kuvvet veren herkese binlerce kez teşekkürler.

08 Kas 2022 - 21:40 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.