Atatürk 84'üncü ölüm yıl dönümünde unutulmadı

Atatürk’ün vefatının 84. yılında ilimiz protokolü, askeri, siyasileri ve vatandaşları ile Kültür Tepesindeydi. Atatürk Anıtına çelenk sunan siyasi ve askeri erkân ebedi Başkomutana olan saygı, sevgi ve özlemini bir kez daha dile getirdi

Atatürk 84'üncü ölüm yıl dönümünde unutulmadı
Atatürk 84'üncü ölüm yıl dönümünde unutulmadı
Haber albümü için resme tıklayın

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 84. yılında ilimizde bayraklar yarıya indirildi. Kültür Tepesindeki Atatürk anıtına Kocaeli Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı çelenk sundu. Bu kurumların akabinde siyasi partiler, STK’lar, sendikalar ve derneklerde Ata’ya çelenk takdim etti.

HERKES ORADAYDI

Kültür Tepesindeki anma programına; Vali Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Garnizon Komutanı Tuğamiral Bülent Turan, Kocaeli Baro Başkanı Mehmet Gül, Hava Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Alper Yenielİl Jandarma Komutanı Yavuz Selim Kapancı, Kocaeli Başsavcısı Ferhat Kapıcı, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, Vatan Partisi İl Başkanı Yalçın Arslan, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, Memleket Partisi İl Başkanı Murat Erinç, BBP İl Başkanı Kaan Şengil, İYİ Parti GİK Üyesi Cumali Durmuş, Deniz Ticaret Odası Şube Başkanı Vedat Doğusel, STK, dernek temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Kurum ve kuruluşlarını Atatürk Anıtına çelenklerini sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu akabinde İstiklal Marşı okundu. Buradaki programın ardından Süleyman Demirel Kültür Merkezinde anma programı devam etti

10 Kas 2022 - 10:41 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.