MHP’de daraltılmış istişareler de tamamlandı

Göreve geldiği günden itibaren MHP Teşkilatlarında birçok coşkulu ve kalabalık üye katılım, genişletilmiş istişare gibi programlar yapan İl Başkanı Yunus Emre Kurt başkanlığındaki MHP bu sefer de tüm ilçelerde daraltılmış istişare programlarını tamamladı.

MHP’de daraltılmış istişareler de tamamlandı
Haber albümü için resme tıklayın

12 ilçede de düzenlenen programlarda İl Başkanı yaklaşık bir saatlik görsel ve videolarla desteklenmiş slaytı ilçe yöneticilerine mahalle başkanlarına Meclis üyelerine ve istişare kurulu üyelerine sundu. 2023 seçimlerine giden süreçte faydalanılacak bilgileri teşkilatlarına aktaran Yunus Emre Kurt yaptığı açıklamada, " MHP Kocaeli teşkilatları gece gündüz sahadadır. Birlik içerisinde Kocaeli’de sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Teşkilatımın her bir ferdi ile gurur duyuyorum" dedi.

MHP’de daraltılmış istişareler de tamamlandı

11 Kas 2022 - 10:47 Kocaeli- Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.