KOCAELİ GENÇ MÜSİAD ‘DA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD’ın gençlik yapılanması olan Genç MÜSİAD Kocaeli Şubesi’nde genel kurul çalışmaları başladı. 18 Kasım 2022 Cuma günü MÜSİAD Kocaeli Sosyal Tesisleri’nde Kocaeli Genç MÜSİAD’ın Olağan Genel Kurulu gerçekleştirilecek.

Büyütmek için resme tıklayın

MÜSİAD Kocaeli Şubesi’nin yapmış olduğu açıklamaya göre 18 Kasım’da yapılacak olan Genel Kurul’da tek aday olacak. 2 yıldır görevini başarıyla sürdüren mevcut başkan Samet Pala yeniden aday olmayacak. Yapılacak olan bayrak değişiminde görevi Emrullah Yolasığmaz devralacak.
18 Kasım’da saat 19:00’da MÜSİAD Kocaeli Sosyal Tesislerinde yapılacak olan genel kurula bir çok önemli ismin katılması bekleniyor. Genç MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Cahit ERTEMEL ve genel merkez yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli İl Protokolü, MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı İsmail USLU ve yönetim Kurulu üyeleri genel kurula katılacak isimler arasında gösteriliyor.


EMRULLAH YOLASIĞMAZ KİMDİR?


1993 Bursa doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini İzmit’te tamamlamış, yükseköğrenimine ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi son sınıfta devam etmektedir. 2001 yılında kurulan, Kocaeli’nde bilişim sektörünün öncü kuruluşlarından Prodos Bilişim firmasının ortağıdır. Ayrıca sistem ve network uzmanlığı alanların uluslararası düzeyde sertifikasyon süreçlerini tamamlamıştır.
2012 yılından itibaren sivil toplum kuruluşlarında farklı görevlerde bulunan Yolasığmaz, 2016 yılında Kocaeli Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi olarak MÜSİAD’daki görevine başlamıştır. 7 yıldır yönetim kurulunda çeşitli komisyonlarda görev alan, son dönemde ise projelerden sorumlu yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevini sürdürmüştür. Genç MÜSİAD Genel Başkanımız Yunus Furkan AKBAL’ın takdiriyle şube başkanı olarak görevlendirilmiştir.
Hali hazırda Kocaeli Ticaret Odası 15.Meslek Komitesi Bilişim Sektörü meclis üyeliği görevini yürütmektedir.
Yolasığmaz, evli ve 1 kız çocuğu babasıdır.

11 Kas 2022 - 12:27 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.