1 puan ile yetindik

Kocaelispor zorlu deplasmanda İskendurspor ile karşı karşıya geldi

Maça oldukça tutuk başlayan Kocaelispor ilk yarıda oldukça silik bir görüntü çizdi ve rakip sahada çoğalamadı. Ev sahibi ekip ise 30. dakikadan sonra kalemizde tehditler oluşturdu ancak net fırsatlar üretemedi. İskenderunspor ayrıca ilk yarıda Atila’nın elle oynadığı, Diogo’nun ise rakibine faul yaptığı iddia edilen iki pozisyonda penaltı bekledi. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi.

OKAN İLE ÖNE GEÇTİK

Kocaelispor karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başladı. İkinci yarının hemen başında Beykan ile bir topu direkten dönen Kocaelispor, Samed Ali’nin 54. dakikadaki asistinde Okan ile golü buldu ve öne geçti. 57. dakikada Kocaelispor Samed Ali ve Tayfun ile aynı pozisyonda net bir gol fırsatından yararlanamadı. 64. dakikada İskenderunspor tek topta hızlı çıktı. Enes ceza sahasında buluştuğu topu ağlara gönderdi ve skora denge geldi. Maçın son bölümünde iki takım da vasatın üzerine çıkamadı ve karşılaşma 1-1 bitti.

13 Kas 2022 - 16:09 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.