Yudum Kaşıkçı ilk kitabını tanıttı

MHP Kocaeli KAÇEP eski Başkanı Yudum Kaşıkçı ilk kitabı olan “Türk tarihinde Kadın” isimli kitabını tanıtarak imza günü düzenledi. Tanıtım programına yoğun ilgi oldu

Yudum Kaşıkçı ilk kitabını tanıttı
Yudum Kaşıkçı ilk kitabını tanıttı
Haber albümü için resme tıklayın

MHP KAÇEP eski Başkanı Yudum Kaşıkçı önceki gün ilk kitabı olan “Türk tarihinde kadın” konulu kitabının tanıtımını gerçekleştirdi. Yoğun ilginin olduğu kitap tanıtım ve imza günü, Gebze Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

TANITIMA YOĞUN İLGİ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşması yapan TV 41 Bizim Memleket programının yapımcısı ve sunucusu iş insanı Yudum Kaşıkçı, tarih boyunca Türk kadınların üstün başarıları, dik duruşları ve mücadele ruhuyla dünya kadınlarına örnek olduğuna vurgu yaptı. MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, telekonferansla programa katılarak Kaşıkçı’ya başarılar diledi. Kitap tanıtımı ve imza gününe MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı,  Darıca  Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Ali Arslan, Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Abdülkadir Özdemir, siyaset, iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Yudum Kaşıkçı ilk kitabını tanıttı

İLK İMZASINI SANCAKLI İÇİN ATTI

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Kaşıkçı’nın kitap yazarlığında başarılı olacağını belirterek, bundan sonraki kitaplarında siyaset ve sporla ilgili elinden gelen katkıyı vereceğini belirtti. Kaşıkçı sahnede ilk imzasını Sancaklı için attı. Sahnede katılımcılar ile toplu fotoğraf çekimi sonrası Kaşıkçı, kitapseverlere kitabını imzaladı.

Yudum Kaşıkçı ilk kitabını tanıttı

14 Kas 2022 - 14:44 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.