Kocaelispor en çok izlenenlerde 2. sırada

2. ve 3. Lig’in yayıncı kuruluşu Fuchs Sports, geçtiğimiz hafta sonu yayınladığı 10 karşılaşmanın izlenme oranlarını açıkladı

2. ve 3. Lig’in maçlarını veren Fuchs Sports, geçtiğimiz hafta sonu  Kocaelispor'un maçının da yer aldığı 10 karşılaşmayı canlı yayınladı. 10 maç içinde en çok izlenen mücadele 60 bin sayısıyla Menemen FK-Bursaspor maçı oldu. Bu karşılaşmayı 50 bin ile İskenderunspor-Kocaelispor, 27 bin ile Eskişehirspor-Ağrıspor 1970 ve 19 bin ile İnegölspor-Çorum FK karşılaşmaları takip etti.

İŞTE BU HAFTAKİ MAÇLARIN İZLENME SAYISI

Menemen FK-Bursaspor: 60 bin

İskenderunspor-Kocaelispor: 50 bin

Eskişehirspor-Ağrıspor 1970: 27 bin

İnegölspor-Çorum FK: 19 bin

24 Erzincanspor-Batman Petrol: 14 bin

Iğdır FK-Ayvalıkgücü: 13 bin

Şile Yıldızspor-Yeni Mersin İY: 12 bin

Düzcespor-Afyonspor: 9 bin

Karamanspor-Kuşadasıspor: 6 bin

Orduspor-Ergene Velimeşespor: 3 bin

15 Kas 2022 - 15:32 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.