İYİ Parti’de Filiz aday olmayacak

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanlığı’nın 3. Olağan Kongresi öncesi aday olmayacağını duyurdu

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanlığı’nın 3. Olağan Kongresi 26 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilecek.Kongre öncesi  İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, aday olmayacağını açıkladı. Filiz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, partisinin emrinde olacağını belirterek kongrede aday olacak isimlere de başarılar diledi. 

“ONUR VE GURUR DUYUYORUM” 

Filiz’in konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle: “5 yıldır mensubu olduğum İYİ Parti'mizin içerisinde önce sade üye, sonra İl Başkan vekili ve ardından da İzmit İlçe Başkanı olarak partimize hizmet etmiş olmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyorum. 22 Ekim 2018 tarihinden itibaren iki kez atama ve bir kez de seçim yoluyla olmak üzere 4 yıldır başkanlığını yürüttüğüm İzmit İlçemizin 26 Kasım Cumartesi günü yapılacak olan 3. Olağan Kongresi'nde başkan adayı olmayacağımı kamuoyuna sunarım. Her zaman halkımızın içinde ve partimizin bana vereceği her türlü görevde partimizin emrinde olacağım. Yapılacak kongremizde her kademeye aday olan tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim.”

18 Kas 2022 - 08:48 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.