Koray Merdan'dan Öğretmenler Günü mesajı

AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile yazılı bir mesaj yayınladı

Başkan Merdan yayınladığı mesajda, “Öğretmenlerimiz, geleceğin Türkiye'sini, dünyasını inşa etmek gibi son derece kutsal ve önemli bir vazifeyi icra etmektedirler” diyerek sözlerine başladı.

ŞÜKRAN BORÇLUYUZ

Merdan açıklamasının devamında, “Öğretmenler, hepimizin gönlünde ve hayatında müstesna bir yer tutmaktadır. Kültür ve medeniyetimizde öğretmenler, anne ve babalarımız kadar değerli ve kıymetli sayılmakta. Gönüllerimizde müstesna bir yere sahip olan öğretmenlerimize hepimiz şükran borçluyuz.


ÖVGÜ VE TAKDİRE LAYIKLAR

Yurdumuzun her köşesinde fedakarca çalışan, en zorlu şartlarda dahi mesleklerini sevgiyle icra eden öğretmenlerimiz, her türlü övgü ve takdire layıktır. Bu vesileyle görevi sırasında şehit düşen ve ahirete irtihal eden bütün öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diliyorum” dedi.

23 Kas 2022 - 20:33 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.