Serkan Yeğnidemir, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı oldu

Körfez Belediyesinde gecikmiş atama. İzmit eski Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, Körfez Belediye Başkan Yardımcılığına getirildi.

Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği mezunu olan Serkan Yeğnidemir, 9 yıl boyunca İZGAZ’da çalıştı. En son Proje Yapım Planlama Müdürlüğü yaparken, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcılığına getirildi.

İZMİT BELEDİYESİ BAŞKAN YARDIMCISIYDI
2014-2019 yılları arasında Nevzat Doğan’ın başkan yardımcılığını yapan Yeğnidemir, Fatma Kaplan Hürriyet döneminde, tam olarak 27 Mayıs 2019 tarihinde İzmit Belediyesinden ayrıldı, İZGAZ’dan çalışma arkadaşı Şener Söğüt’ün  belediye  başkanı seçildiği Körfez Belediyesine geçti. 

FARUK DENLİ İSTİFA EDİNCE
Serkan Yeğnidemir’in Körfez Belediyesinde de başkan yardımcısı olması bekleniyordu. Ancak “kadro doluluğu” sebebiyle Fen İşleri Müdürlüğüne atandığı ifade edildi. Faruk Denli geçen hafta istifa edince, o kadro da boşalmış oldu. Yeğnidemir de 3.5 yıl sonra başkan yardımcılığına getirildi.

SERKAN YEĞNİDEMİR KİMDİR?
1974 yılında Amasya’da doğdu.
İlk, orta ve lise öğrenimini Tokat’ta tamamladı.
1991 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümüne girdi ve buradan mezun oldu.
2019 yılında  Gebze Teknik Üniversitesinde “Fiziksel Varlık Yönetimi” konusunda Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.
Sırasıyla İstanbul  Büyükşehir Belediyesi Mesken ve Gecekondu İşleri Müdürlüğünde ve İstanbul Gaz Dağıtım A.Ş.’de (İGDAŞ) mühendis olarak çalıştı.
2005 yılında girdiği İZGAZ’da şeflik, başmühendislik ve Proje Yapım Planlama Müdürü olarak görev yaptı.
2014-2019 arasında İzmit Belediyesi Başkan Yardımcılığı yaptı.
2019 yılında Körfez Belediyesine geçti.
2019-2022 arasında Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürü olarak görev yaptı.
Evli ve iki çocuk babası.

24 Kas 2022 - 12:22 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.