“Baraj sorunumuz yok”

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin katılımıyla yarın Kocaeli’de gerçekleştirilecek miting öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen BBP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren, “Baraj sorunumuz yok” dedi

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanlığı, yarın BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin katılımıyla saat 12:30’da İzmit Kent Meydanı'nda gerçekleştirilecek miting öncesi basın mensupları ile bir araya geldi. Yahyakaptan Mahallesi’nde bulunan David People Kafe'de gerçekleştirilen basın toplantısına; BBP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren, BBP İl Koordinatörü Metehan Küpçü, BBP İl Başkanı Kaan Şengil, BBP İl eski Başkanı Remzi Kaya, BBP İzmit  İlçe Başkanı İsmail Parlak ve parti yöneticileri katıldı.

“BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN”

Toplantıda ilk olarak konuşan BBP İl Koordinatörü Metehan Küpçü, “Yarın BBP olarak mitingimiz var. Bir sonraki gün Türkiye’nin en büyük vakıf aş evinin açılışını hep birlikte yapacağız. Yarın Kocaeli de büyük birliğin olduğunu sizlere duyuracağız” ifadelerini kullandı. BBP İl Başkanı Kaan Şengil ise, “Biz büyük birliği gerçekleştirme gayret ediyoruz. Marmara bölgesinde mitingimizi gerçekleştireceğiz. Daha sonra Türkiye’nin en büyük aşevini açacağız. Bizi izlemeye devam edin” ifadelerini kullandı.

BARAJ SORUNUMUZ YOK”

Son olarak konuşan BBP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren, “Divanımız aldığı kararla 7 bölgede miting yapacağız. Daha önce 2 miting yaptık. On binlerce vatandaşımız mitingimizde olacak. Kocaeli teşkilatının çalışmalarından memnununuz. Partimiz Cumhur İttifakı ile birlikte seçime girecek. Adayımız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan. Baraj sorunumuz yoktur. Seçimde kazanacak oyu aldığımızda milletvekili çıkaracağız. Partimizin 30’uncu yılında 30 milletvekili çıkarmak istiyoruz . Bu illerin başında da Kocaeli gelmektedir. Tüm Kocaelili hemşehrilerimizi Kent Meydanı’nda yapılacak olan mitinge davet ediyoruz. Mitinglerimizde taşıma yapmıyoruz. Hormonsuz miting yapıyoruz. İstanbul’dan Sakarya’dan taşıma yapmayacağız” dedi.

26 Kas 2022 - 14:06 Kocaeli- Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.