Zorlu virajdan bir puan ile döndük

Kocaelispor, kritik Karacabey deplasmanında son dakikalarda bulduğu gollerle sahadan 2-2'lik skorla ayrıldı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz  Kocaelispor sezonun 16.haftasında konuk olduğu Teco Karacabey karşısında müsabakanın ilk yarısında 10 kişi kaldı. Mehmet Sak 25.dakikada rakibine yaptığı faulle kırmızı kart gördü. İlk yarı golsüz biterken  ikinci yarının 68.dakikasında Yalçın Kılınç'ın temiz kafa golü hakemin ofsayt kararıyla verilmedi.

İLAHİ ADALET

Bu pozisyondan sonra Teco Karacabey 78.dakikada Mertan'ın kendi kalesine attığı golle öne geçti. Çok geçmeden dakika 81'de ise fark ikiye çıktı. Temsilcimiz cevabı çok geçmeden 84.dakikada Hazarhan Karaca ile verdi ve skor 2-1 oldu. Maçın sonuna 7 dakika ilave edilirken temsilcimiz hayata döndüren golü 90+9'da Samed Ali Kaya kaydetti. Temsilcimiz bu golle maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı ve puanını 35'e yükseltti.

26 Kas 2022 - 21:24 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.