EYDEM’de Doğum Günü Coşkusu

Başkan Aygün açıklamasında “Kalplerinden sevgi, yüzlerinden tebessüm eksik olmayan Belediyemiz Engelsiz Yaşama Destek Merkezi Öğrencileri Feyza Demiralp ve Kasım Çelebi'nin doğum günlerini İlçe Başkanımız Koray Merdan ile birlikte kutladık” dedi.

Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte Kasım ayında dünyaya gelen EYDEM kursiyerleri Feyza Demiralp ve Kasım Çelebi'nin doğum günleri kutlandı

EYDEM’de Doğum Günü Coşkusu

Derince Belediyesi Bünyesinde

Başkan Aygün’ün özel önem verdiği Engelsiz Yaşama Destek Merkezi yaptığı faaliyetlerle adından söz ettiriyor. Derince Belediyesi bünyesinde ilçede yaşayan özel kursiyerlere hizmet veren Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’nde (EYDEM) toplu doğum günü etkinlikleri de büyük ilgi görüyor. Her ay düzenli toplu olarak yapılan doğum günü etkinlikleri bu kez kasım ayında dünyaya gelen EYDEM kursiyerleri Feyza Demiralp ve Kasım Çelebi için gerçekleşti.

EYDEM’de Doğum Günü Coşkusu

Aygün ve Merdan Yanlarında

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan da bu özel günde kursiyerleri yalnız bırakmayarak onların mutluluğuna ortak oldu. Doğum gününde kursiyerlerle tek tek sohbet ederek, ilgilenen Başkan Aygün, “Kalplerinden sevgi, yüzlerinden tebessüm eksik olmayan Belediyemiz Engelsiz Yaşama Destek Merkezi Öğrencileri Feyza Demiralp ve Kasım Çelebi'nin doğum günlerini İlçe Başkanımız Koray Merdan ile birlikte kutladık” dedi.

EYDEM’de Doğum Günü Coşkusu

28 Kas 2022 - 14:16 Kocaeli/ Derince- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.