CHP Kocaeli Milletvekili Anketi

2023 Türkiye Genel Seçimlerinde Kocaeli’den CHP Milletvekili olarak hangi isimleri görmek istersiniz?

29 Kas 2022 - 09:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.

10

Seyhan Odabaş - ÖÜyelerle Ön seçim yapılır ve Ön seçim sandığından kim çıkarsa başımızın üstünde yeri olacak. Vekil olduktan sonra Akp ye veya başka faşist partilere gitmiyeceğinden emin olduğum Ehlinaz Torun gibi parti emekçilerini destekliyoruz.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 03 Aralık 14:06
09

Halk - Partinin isminde bile halk varken Kocaeli'ye de halktan uzak sadece parasını konuşturup liste başı olacak isimler değil yıllardır önünü kesen bütün egolara rağmen partisine küsmeden her an sahada,halkla iç içe,gönül köprüleri kuran,dinamik,aydın,kültürlü,yıllardır akademisyenliğiyle gençlere rehberlik edip yollarını aydınlatan Doç.Dr.Ehlinaz TORUN KAYABAŞI ismi yakışır.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 03 Aralık 13:47
08

Kemal ğökbudak - Bunlar gider selam yıldırım gibi hırsızları ve dolandırcıyı vekil adayı yaparlar bende ozaman bütün Kocaeli yi güzel bir afişle süsleri

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Aralık 00:00
07

Bedriye - Halk insanı Muhip Kanlı kesinlikle olmalı. Çünkü karşılığı var tabanı var.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Aralık 19:00
06

Chp.li - chp gençlere sans vermeli halkın içinden gelmiş kişileri tercih etmeli mesela sertif gökçe bozkurt uslu bir dönem ilçe yönetiminde görev alan yanlış hatırlamıyorsam sarigulun gençlik kolu başkanlığını yapmış olan oktay mogul ozan aksu turan dumlu emre caner arduc

Yanıtla . 1Beğen . 1Beğenme 02 Aralık 18:19
05

Emman emman - İzmitin çocuğu EFE PATIR vekil olarak görmek istiyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 1Beğenme 01 Aralık 09:47
04

Emekçi - Hep bildik tanıdık isimler var. Sormak lazım bu isimler hangi partinin işini çözmüş. Mevcut vekillerin hiç biri aday olmamalı. Örgütü yönetemeyen Harun Yıldızlı Milletvekili olmamalı. Artık partiye hizmet edecek ben demeyen biz diyen adaylar Milletvekili olmalı. Gebze’den Cüneyt Akın, İzmit’ten Bahar hanım, Gölcük’ten Caner Uzuner, Spor camiasının adam gibi adamı Murat Aydın gibi isimler CHP den milletvekili olmalı.

Yanıtla . 1Beğen . 2Beğenme 30 Kasım 20:02
02

Yilmaz - Bence cüneyit akın millet vekilligini hak ediyor

Yanıtla . 2Beğen . 1Beğenme 30 Kasım 13:31
03

Yilmaz - @Metin 01 nolu yoruma cevabı: Muhip kanki cüneyit akın

Yanıtla . 0Beğen . 3Beğenme 30 Kasım 13:33