En çok izlenenler arasındayız

Kocaelispor'un 16.haftada Karacabey Belediyespor deplasmanında oynadığı ve 2-2'lik beraberlikle sonuçlanan karşılaşma Fuchs Sports TR kanalında haftanın en çok izlenen üçüncü müsabakası oldu.

Kocaelispor'un 16.haftada Karacabey Belediyespor deplasmanında oynadığı ve 2-2'lik beraberlikle sonuçlanan karşılaşma Fuchs Sports TR kanalında haftanın en çok izlenen üçüncü müsabakası oldu. İlk sırayı 69 bin 500 izlenmeye İnegölspor - Amedspor maçı aldı. İkinci sırada ise 60 bin 500 izlenmeye Arnavutköy - Bursaspor alırken Karacabey-Kocaelispor karşılaşması ise 46 bin 500 izlenme aldı. Kocaelispor’un 90+9 dakikada attığı golde spiker Doğancan Aydemir’in heyecanlı anlatımı ve “sesimi kaybettim” açıklaması ise Kocaelisporlu taraftarlarından büyük beğeni aldı.

29 Kas 2022 - 13:46 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.