Öğrencilerden Can Dostlarımıza Ziyaret

Seka Çocuk Dostları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri alanında örnek proje olarak nitelenen Derince Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Öğrencilerden Can Dostlarımıza Ziyaret
Öğrencilerden Can Dostlarımıza Ziyaret
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Seka Çocuk Dostları MTAL

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ilçeye kazandırdığı Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, yaklaşık 3 bin metrekare alan üzerinde can dostlarımızın tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. Bünyesinde ameliyathane, muayenehane, veteriner odası, eczane ve sosyal alanın bulunduğu merkezde idari bina ile birlikte köpek ve kedi barınaklarının yer aldığı rehabilitasyon merkezini ilçedeki öğrenciler de sık sık ziyaret ederek, burada yapılan çalışmalar hakkında bilgi sahibi oluyor.

Öğrencilerden Can Dostlarımıza Ziyaret

Alanında Örnek Proje

Sokak hayvanlarının ön tedavilerinin yapıldığı ve modern yapısıyla alanında örnek olarak nitelenen Derince Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ni son olarak Seka Çocuk Dostları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ziyaret etti. Okul Müdürü Kader Dadak koordinesinde öğretmenler İrem Aslı Okutan ve Pelin Gürel Karakurt nezaretinde gerçekleşen ziyarette can dostlarımızla ilgilenen öğrencilere, görevliler tarafından tesiste yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verildi.

Öğrencilerden Can Dostlarımıza Ziyaret

01 Ara 2022 - 11:12 Kocaeli/ Derince- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.