Yuvacık Barajı’nda su seviyesi düşüyor

Kocaeli'de kentin su ihtiyacının büyük bölümünü karşılayan Yuvacık Barajı’ndaki su seviyesi yüzde 17’ye düştü. Kocaeli’nin su ihtiyacını karşılayan bir diğer baraj olan Namazgah Barajı’ndaki su seviyesi yüzde 50’nin üzerinde

Kocaeli'nin içme suyunu karşılayan ve Başiskele’de bulunan 51 milyon metreküp kapasiteli Yuvacık Barajı'nda su seviyesindeki doluluk oranı yüzde 17’yi gördü. Barajda 8 milyon 620 bin metreküp su bulunuyor.

NAMAZGAH BARAJI 

Kocaeli’nin su ihtiyacını karşılayan bir diğer baraj olan ve Kandıra ilçesinde bulunan Namazgah Barajı’ndaki doluluk oranı yüzde 55’i görürken 12 milyon 460 bin metreküp su bulunuyor.

01 Ara 2022 - 14:37 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.