Kocaeli Lokantacılar Odası yeni fiyat tarifesini açıkladı

Kocaeli Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği yönetimi tarafından görüşülerek lokanta yemeklerini fiyatı belli oldu

Kocaeli Lokantacılar Odası yeni fiyat tarifesini açıkladı
Haber albümü için resme tıklayın

Elektrik faturaları, personel giderleri, gıda fiyatları ve et fiyatlarına arta arda gelen zamların ardından lokantacı esnafı da fiyatlarına güncelleme yaptı. Lokantacılar son olarak fiyatlara Şubat ayında da  zam uygulamıştı. Geçtiğimiz ay Kocaeli Lokantacılar Odası Başkanı İlhan Haftacı, yeni yemek fiyat tarifesi ile ilgili çalışmalara başladıklarını açıklamıştı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından belirlenen yeni tarife geçtiğimiz günlerde Kocaeli  Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği yönetimi tarafından görüşülerek karara bağlandı. Yeni tarifeye göre lokantalarda uygulanacak tavan fiyatlar da belirlenmiş oldu. Yeni tarifede belirlenen zamlı fiyatlar ise 6 aya yayılacak şekilde kademeli olarak uygulanacak. 

İŞTE YENİ TARİFE 

Çorba 25 TL

İşkembe-Paça çorbası 40-45 TL

Sebze yemekleri 40 TL

Kuru Fasulye-Nohut 35 TL

Pilav 30 TL

Hamurlu Tatlılar 30 TL

Sütlü Tatlılar 30 TL

Lahmacun 35 TL

Sade Döner 110 TL

İskender 125 TL

Izgara Köfte 80 TL

Adana-Urfa Kebap 80 TL

Et Tantuni 50 TL

Tavuk Tantuni 40 TL

Tavuk Döner 55 TL

Kıymalı Pide 60 TL

Kuşbaşılı Pide 65 TL

Kır Pidesi 20 TL

Kocaeli Lokantacılar Odası yeni fiyat tarifesini açıkladı

02 Ara 2022 - 16:08 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.