“Pilot takım Kocaelispor’a katkı sağlamalı”

Kocaelispor Basın ve Medya İlişkilerinden Sorumlu Yöneticisi Tuncay Arıcan, “Bu takım Kocaelispor’a yalnızca katkı sağlamalı. Belediye Derincespor bu bağlamda pilot takım olmuştur” dedi

Basın mensupları ile bir araya gelerek gündemdeki konuları değerlendiren Kocaelispor Basın ve Medya İlişkilerinden Sorumlu Yöneticisi Tuncay Arıcan şunları kaydetti: “Pilot takımın, Kocaelispor ile rekabet edecek bir takım olamaması gerekiyor. Kocaelispor’da aslında bir futbolcu fabrikası. Geçen sezon altyapıdan yaklaşık 17 genci profesyonel yaptık. Bir kısmı A takımda kaldı bir kısmı ise kiralık olarak başka takımlara verildi. Futbolcu başarılı olacaksa oynaması gerekiyor. Altyapıdan yetişen veya performans olarak eksik olan futbolcularımızı, Belediye Derincespor’a kiralık olarak verip orada performansını arttırması için bir alan açmak istiyoruz.”

“KOCAELİ’NİN ABİ KULÜBÜYÜZ”

Bu takım Kocaelispor’a yalnızca katkı sağlamalı. Belediye Derincespor bu bağlamda pilot takım olmuştur. Resmi prosedürler henüz bitmedi. Gerekli evraklar hazırlanıyor. Yakın zamanda imza atılacak ve pilot takım projesi resmileşecek. Biz bugüne kadar Belediye Derincespor’u hep destekledik. Kocaelispor’da faaliyet gösteren tüm amatör kulüpler aslında bizim pilot takımımız gibi çalışıyor. Biz Kocaeli’nin abi kulübüyüz.”

03 Ara 2022 - 12:26 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.