Promosyon ihalesi beklentilerin uzağında kaldı

İzmit Belediyesi’nde çalışan bin 893 personeli ilgilendiren promosyon ihalesi gerçekleştirildi

İzmit Belediyesi’nde çalışan bin 893 personeli ilgilendiren promosyon ihalesi, bugün Belsa Plaza’da bulunan Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. İhale komisyonunu İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Seyhan Özcan, Tüm Bel-Sen Şube Başkanı Erdal Karakuş ile Genel-İş Şube Başkanı Vedat Küçük oluşturdu.

7 BANKA KATILDI 

İzmit Belediyesi çalışanlarının da katıldığı ihalede toplamda 21 bankaya çağrıda bulunulurken, ihaleye sadece 7 banka katılım sağladı. Denizbank, Ziraaat Bankası, Akbank, Vakıfbank, İş Bankası, Türkiye Ekonomi Bankası ve Halkbank’ın katılım gösterdiği promosyon ihalesinde, Denizbank 2 bin 525 TL, Akbank 10 bin TL, İş Bankası 12 bin TL, Halkbank 8 bin TL, TEB ise 10 bin TL teklif verdi. Ziraat Bankası ile Vakıfbank ise teklif sunmayarak teşekkür mektubu iletti. İhalede, kapalı zarf usulü verilen tekliflerin okunmasının ardından açık artırma usulü teklife geçildi. 

YETERSİZ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ” 

Denizbank ile Akbank, açık artırmaya geçilmeden ihaleden çekildi. Açık artırma usulü devam eden ihalede 9’uncu turda Halk Bankası’nın, 13’üncü turda ise Türkiye Ekonomi Bankası’nın ihaleden çekilmesinin ardından İş Bankası 14 bin 200 TL ile en yüksek teklifi veren banka oldu. İzmit Belediyesi’nde yetkili sendika olan Genel İş Sendikası Şube Başkanı Vedat Küçük; verilen tekliflerin ardından yaptığı açıklamada, “Beklentilerimizin çok altında bir teklif oldu, İşçi arkadaşlarımıza yetersiz olduğunu düşünüyoruz bu rakamların. Değerlendirme yaparak ve belediye yönetimi ile görüşerek rekabet ortamını yaratmaya çalışacağız” dedi. İhale sonucu, yapılan değerlendirmelerin ardından belli olacak.

05 Ara 2022 - 15:35 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.