Başkan Koyun’a tebrik ziyaretleri

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, yeniden Kocaelispor Kulübü Başkanı seçilen Engin Koyun’a tebrik ziyareti gerçekleştirdi

Körfez  Belediye Başkanı Şener Söğüt ve  AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş,  Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun’un kongrede güven tazelemesinin ardından Brunga Tesisleri’ne gelerek tebrik ettiler. Mehmet Ellibeş, “ Kocaelispor Başkanı Engin Koyun ve yeni yönetimine kongre sonrası hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ligin zirvesindeki yerimizi sezon sonuna kadar koruyarak, şampiyon olacağımıza inanıyorum” dedi.

“HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİMİZİ İLETTİK”

Şener Söğüt ise “Yapılan kongre sonrası yeniden Kocaelispor Başkanı olarak görevine devam eden Engin Koyun’u AK Parti Kocaeli İl Başkanımız Mehmet Ellibeş,  İlçe Başkanımız Ramazan Tuna ve teşkilat mensuplarımızla birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik” dedi. Ziyaretin ardından konuklar tesislerde bulunan sahada toplu fotoğraf çekildi ve yapılan çalışmaları yakından takip etti.

09 Ara 2022 - 13:52 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.