AK Parti Derince, gençlerle buluştu

AK Parti Derince Teşkilatı, ilk kez oy kullanacak gençlerle buluştu

AK Parti Derince, gençlerle buluştu
AK Parti Derince, gençlerle buluştu
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları'nın 31 il genelinde başlattığı ‘İlk Oyum Erdoğan'a, ilk Oyum AK Parti'ye’ programı kapsamında Kocaeli'nin siyasi isimleri  Derince'de bir araya geldi. Programa; AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş,  Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, Derince  İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sefa Bostan katıldı. AK Partililer, ilk defa oy kullanacak olan gençlerin siyaset hakkında merak ettikleri soruları yanıtlandı.

AK Parti Derince, gençlerle buluştu

‘EMİN ADIMLARLA’

Programda ilk sözü alan AK Parti İl Başkanı Çağatay Çağlayan, "Genç kardeşlerim, bugün burada ‘Zaman bendedir ve mekan bana emanettir' şuurunda bir gençlik ile beraberiz. Bizler, o tarih yazan ecdadın torunlarız. Bizler, ileride bu siyaseti yönlendirecek, bu davayı sırtlanacak olan kimseleriz. 2023 seçimlerinde sandığa attığınız oy pusulasındaki tercihinizde, kendi geleceğinizi şekillendireceksiniz. İnşallah hep birlikte alnımızın akıyla önce 2023'ü, ardından 2053 ve 2071'e emin adımlarla yürüyeceğiz" ifadelerini kullandı

AK Parti Derince, gençlerle buluştu

09 Ara 2022 - 14:33 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.