CHP Derince’den bir dizi ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Derince İlçe Başkanı Atasoy Bilgin saha çalışmalarına hız verdi

18 Eylül’de kongre ile göreve gelen Atasoy Bilgin ve yönetimi ilk günden itibaren sahada  Derince halkıyla sıcak temasta. Öbek çalışmaları sürerken, esnaf ziyaretlerine de devam eden Bilgin ve yönetimi çok sayıda yeni üyeyi de saha çalışmalarında partilerine kattı. Geçtiğimiz günlerde  CHP Kocaeli  Milletvekili ve Parti Meclis üyesi Tahsin Tarhan'ın katılımıyla Derince ilçesinde bir dizi ziyarette bulunuldu.

BİRÇOK YER ZİYARET EDİLDİ

Ziyaretler kapsamında Derincemiz Gazetesi, Derince Ekspres Gazetesi, Şoförler Odası, Yenikent Cemevi, Kadın Dayanışma Derneği, Sarıkamışlılar Derneği, Adıyamanlılar Derneği, Artvinliler Derneği, Kığılı Yayladere Derneği, Esnaf Odası ziyaret, Gümüşhaneliler Derneği ziyaret edildi.  Ziyaretler esnasında esnaf ziyaretleri ve vatandaşlarla sohbet etmeyi ihmal etmeyen Tarhan ve Bilgin’e halkın ilgisi büyüktü.

10 Ara 2022 - 20:35 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.