Sağlık çalışanlarının promosyon ihalesi iptal edildi

Kocaeli’deki 20 bin sağlık çalışanını ilgilendiren promosyon ihalesine 4 banka katıldı. Verilen tekliflerin taban fiyatın altında kalması sebebiyle ihale iptal edildi

Kocaeli'deki 20 bin  sağlık çalışanını ilgilendiren promosyon ihalesi bugün İl Sağlık Müdürlüğü Ertuğrul Gazi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan’ın komisyon başkanlığı yaptığı ihalede komisyon üyeleri ise İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Mustafa Öztürk ile Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Öztürk Kupşen oldu. Ayrıca ihaleye; Sağlık-Sen Şube Başkanı Erdal Yıldırım, Öz Sağlık-İş Şube Başkanı Sedat Balkan, Türk Sağlık Sen temsilcileri ile sağlık çalışanları katıldı. İş Bankası, Türkiye Ekonomi Bankası, Yapı Kredi Bankası ile Akbank olmak üzere 4 bankanın teklif sunduğu ihalede taban fiyat 20 bin 500 TL olarak belirlendi. 

“4 BANKA KATILDI” 

İhalede; İş Bankası 15 bin 750 TL, TEB 9 bin TL, Yapı Kredi 12 bin TL, Akbank ise 11 bin TL teklif sundu.  Tekliflerin sunulmasının ardından konuşan Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Öztürk Kupşen, “ Bir taban fiyat belirledik. Bu fiyatın altında ihalenin gerçekleşmeyeceğini beyan etmiştik. Açık artırma usulü devam edilmesini talep ediyorum” dedi. Destek Hizmetleri Başkanı Mustafa Tekin ise, "Buraya katılan 4 banka var. Biz 11 bankaya teklif götürdük. Bu bankalar taban fiyat 20 bin 500 TL olduğu için ihaleye katılmadılar. Burada bu tekliflerle ihaleye devam etmek diğer bankalar için haksız rekabet olur. O yüzden ihaleye devam edeceksek taban fiyat olan 20 bin 500 üzerinden devam edelim” ifadelerini kullandı. 

İHALE PLANLAMASI YAPACAĞIZ” 

Açık artırma bölümüne geçilen ihalede tüm bankalar ihaleden çekildi. Bankaların çekilmesinin ardından konuşan İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, "Bu durumda maalesef devam edemiyoruz. Teklifler şartnamenin de altında kaldı. Önümüzdeki süreçte tekrardan bir ihale planlaması yapacağız. Arkadaşlarımızın bir beklentisi var ve onlara en uygun sözleşme ve promosyon ihalesini yapmış olacağız. En kısa sürede herkesi tatmin edecek bir ücret olması için tekrar ihaleye çıkacağız” dedi.

12 Ara 2022 - 12:56 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.