İzmit ve Kartepe'de kaçakçılık operasyonu

İzmit ve Kartepe ilçelerinde belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda çok miktarda kaçak tütün ve tütün malzemeleri ele geçirilirken, 7 kişi gözaltına alındı

Edinilen bilgiye göre,  polis ekiplerinin İzmit ve Kartepe ilçelerinde 8 ev ve iş yerine düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda 759 bin 400 adet gümrük kaçağı makaron, 52 bin 780 adet içi tütün dolu makaron, 32 kilogram açık kıyılmış tütün, 7 adet komprasör, 10 adet sarma makinesi, 3 adet hava kurutma makinesi, 10 adet elektronik sigara likiti ve 149 adet TAPDK bandrolü ele geçirildi. Operasyon çerçevesinde gözaltına alınan 7 şüpheli, emniyette tamamlanan işlemleri sonrasında adliyeye sevk edilecek.

13 Ara 2022 - 09:38 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.