Hüseyin Şaşkın’a veda töreni düzenlendi

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin başarılı başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Şaşkın’a görev süresinin bitmesi nedeni ile veda programı düzenlendi

Hüseyin Şaşkın’a veda töreni düzenlendi
Haber albümü için resme tıklayın

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Şaşkın'a görev süresinin bitmesi nedeni ile veda programı yapıldı. Şaşkın düzenlenen programlarda yaptığı konuşmada, “Kasım 2017'de başlayan Başhekimlik görevimden sözleşme süremin bitmesi  nedeniyle bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. Öncelikle çocukluğumun ve gençliğimin geçtiği bu güzel şehre ve halkına hizmet etmeyi bana nasip eden rabbime sonsuz hamd ediyorum.  5 yıllık görev sürecimde desteklerini ve dualarını esirgemeyen eşim ve çocuklarıma, tüm aile fertlerime ne kadar teşekkür etsem azdır. Bana bu görevi layık gören  Sağlık Bakanımız ve tüm üst düzey yöneticilerimize, Kocaeli Valimize, İl Sağlık Müdürümüz ve yönetici ekibine, diğer hastanelerimizin yöneticileri ve tüm ekibine, ilimizdeki üst düzey siyasi parti il başkanları ve  ilçe başkanlarına teşekkür ediyorum. Başhekimlik görevi süresinde beraber çalışmaktan onur duyduğum Başhekim yardımcılarıma, müdür ve müdür yardımcılarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Hüseyin Şaşkın’a veda töreni düzenlendi

HASTANEDE DEVAM EDECEK

Pandemi gibi zor bir dönemi  beraber yaşadığımız tüm hekim arkadaşlarıma, hemşire arkadaşlarıma, diğer yardımcı sağlık çalışanı arkadaşlarıma, teknik eleman arkadaşlarıma, idari kadroda çalışan arkadaşlarıma, tüm güvenlik görevlisi arkadaşlarıma, veri giriş personeli arkadaşlarıma ve hastanemizin her köşesinde bu hizmete katkısı olan diğer tüm arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Hepiniz çok kıymetli ve değerlisiniz'' diye konuştu. Veda programlarına sağlık çalışanlarının yanı sıra Derince Belediyesi Başkanı Zeki Aygün, İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Ahmet Sarıışık, hastane yöneticileri ve  AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan katıldı. Prof. Dr. Şaşkın’a hizmetlerinden dolayı plaket ve çiçek takdim edildi. Prof. Dr. Hüseyin Şaşkın hastanede uzmanlık alanı olan Kalp Damar Cerrahi Kliniği’nde hizmet etmeye devam edecek.

17 Ara 2022 - 12:21 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.