Kocaeli Huzurevi açıldı

İzmit Turgut Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ardından taşınma süreci başlayan Kocaeli Huzurevi taşınma işlemleri tamamlanarak hizmete açıldı

Kocaeli Huzurevi inşaatının tamamlanması ile birlikte bina Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne teslim edilmesi ile taşınma süreci başlamıştı. Taşınma işlemlerinin tamamlanması ve huzurevi sakinlerinin taşınması ile Kocaeli Huzurevi resmen hizmete açıldı.

İSMİ BELİRLENDİ

Huzurevinin yapımında isim tartışması yaşanmıştı.  Belirli bir kesim huzurevine Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Güldal Akşit’in isminin verilmesini önermişti. Bu öneri sonrası huzurevine İzmit Huzurevi Derneği eski başkanı Olcay Ilıcalı’nın isminin verilmesinin daha doğru olacağı ifade edilmişti. Oluşan tartışmaların ardından Kocaeli Valiliği ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yeni binanın isminin eskiden olduğu gibi Kocaeli Huzurevi olarak kalmasına karar verdi.

20 Ara 2022 - 16:07 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.