Abdülkadir Özdemir'den Rektör Cantürk'e ziyaret

Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Abdulkadir Özdemir ve yönetimi KOÜ Rektörü Zafer Cantürk’ü ziyaret etti

30 Ağustos 1995 yılında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne atanan Genel Cerrahi ve Cerrahi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, 2014 yılında KOÜ Rektörü seçilen Prof. Dr. Sadettin Hülagü tarafından Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliği’ne atanmıştı. 27 yıldır Kocaeli Üniversitesi’nde görev yapan Cantürk, son 8 yıldır da başhekim olarak görev yapıyordu.

ZİYARETÇİ AKINI OLDU

8 yıl Kocaeli Üniversitesi Rektörü olarak görev yapan Prof. Dr. Sadettin Hülagü, üçüncü dönem rektör olmak için YÖK’e başvuruda bulunmamıştı. Hülagü’nün ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ü atadı. Geçtiğimiz hafta bu göreve atanan Rektör Cantürk’e ilimiz genelinde ziyaretçi akını oldu. Son olarak Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Abdulkadir Özdemir ve yönetimi KOÜ Rektörü Zafer Cantürk’ü ziyaret etti.

22 Ara 2022 - 14:21 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.