Demirbaş yaptığı konuşmada zillete dimdik duran bir Cumhur İttifakı olduğunu söyledi

MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş bugün düzenlediği basın açıklamasıyla görevi devraldı.

MHP Kocaeli İl Başkanı olarak atanan Murat Nuri Demirbaş bugün il binasında basın açıklaması düzenledi. Açıklamaya MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdülkadir Özdemir ile birlikte yeni il yöneticileri de katıldı.

“DİŞİMİZİ TIRNAĞIMIZA TAKACAĞIZ”
Toplantıda ilk sözü alan MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş;” 20 Aralık 2022 tarihinde MHP Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli tarafından il başkanı olarak atandım. Beni bu kutsal liderliğe layık görev ve desteklerini esirgemeyen Milletvekilimiz Saffet Sancaklı beyefendiye şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonra Kocaeli’mde ben yok biz varız. Memlekette hükûmeti yıkaya, düzeni ve birliği yıkmaya çalışan zilletin karşısında ise MHP var. Bu zillete karşı dimdik duran bir Cumhur ittifakı var. Cumhur ittifakının ülke genelinde en yüksek oyu Kocaeli’mden alması için gecemizi gündüzümüze ve dişimizi tırnağımıza takacağız. “ dedi.

“HAK ETTİĞİMİZ YERDE DEĞİLİZ”
Ardından konuşan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı;” Kapıdan girdiğimden itibaren büyük bir heyecan ve coşku görüyorum. 2023 seçimleri çok önemli her seçim aynı şeyler konuşuluyor. Tabi ki bu cennet vatan için yapılan seçimler önemlidir. 2023 seçimleri bir yol ayrımlarına girmiş vaziyette. Ya şahlanacağız ya da sayısı da belli olmayan bir millet ittifakının ülkeyi nereye götüreceği belli olmayan bir karanlığa götürecek. MHP Kocaeli her zaman dinamik kadroları ile çok çalıştı. Ben 3 dönemdir milletvekiliyim arada belediye başkanlığı adaylığım var. Ama hak ettiğimiz yer de miyiz? Değiliz.

“ARKA KAPILARDA YAPILAN KONUŞMALARI BIRAKALIM”
Ben genel başkanımıza bir söz verdim bu seçimde Kocaeli tarihinin en yüksek oyunu alacak Kocaeli’mde bu sözümün de arkasındayım. Kasıtlı yapılan anketlerin hepsinin boşa çıktığını göreceksiniz. Gerçek anketleri biz görüyoruz. Birlik, beraberlik zamanı. Çok çalışmamız lazım. Yeni başkanımız atandı. Arka kapılarda yapılan konuşmaları lütfen bırakalım. Ben Kocaeli’nde zaten var olan birlik ve beraberliğin daha da pekişmesini istiyorum. Bir önceki yönetim kurulu listesindeki bütün arkadaşlar devam ediyor. Lütfen kimse kimseye ayrım yapmasın, o onun arkadaşı o onun yakını değil. Buradan da kimsenin artık mazereti yok. Hep beraber çalışalım Kocaeli’de en yüksek oyu alalım.” dedi.

22 Ara 2022 - 17:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.