CHP Derince'de vekillik için istifa

CHP Derince İlçe Eğitim Sekreteri Kardelen Beytaş milletvekili aday adayı olmak için istifa etti

Cumhuriyet Halk Partisi'nde tüm il ve ilçe teşkilatlarına 2023 milletvekili genel seçimleriyle ilgili yazının gönderilmesinin ardından milletvekilliği için istifa süreci de başladı. Sürecin başlaması ile CHP Kocaeli il ve ilçe teşkilatlarında istifalar başladı. Son olarak CHP Derince İlçe Eğitim Sekreteri Kardelen Beytaş milletvekili aday adayı olmak için istifa etti. Adaylık açıklamasını ilerleyen günlerde yapacağını belirten Beytaş gençlik vurgusu yaptı.

ADAY ADAYI OLMAK İÇİN İSTİFA EDİYORUM”

İstifası ile ilgili açıklama yapan Beytaş, “Bu partinin bayrağı altında yetişmiş, büyümüş ve öğrenmiş gençler olarak, çağın gereklilikleri ve Partimizin değişmez ilkeleri arasında bir köprü kurmak bizlerin öncelikli görevidir. Bu görev bilinci ve iddiasıyla; Genel Merkezimizin 2022/895 Sayılı kararına istinaden 2023 Genel Seçimlerinde Milletvekili aday adayı olmak için CHP Derince İlçe Eğitim Sekreterliği görevimden ve diğer sorumluklarımdan, İlçe Başkanım Atasoy Bilgin ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerimizin bilgisi ve değerli destekleri dahilinde istifa ettiğim bilgisini siz değerli örgüt emekçilerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunuyorum.

“GENÇLER MECLİSE”

Yaklaşık 10 senedir Gençlik Kolları Yöneticiliğinden, Kurultay Delegeliğine Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Örgütünün hemen hemen her kademesinde görev almış ve inandığım tüm değerlere yakışır bir şekilde yerine getirmeye çalışmış bir kardeşiniz olarak çıktığım bu yolda cesaretimi ve umudumu çoğaltan, sıcacık sarıp sarmalayan yol arkadaşlarıma gönülden teşekkür ederim. Adaylık açıklamamı ilerleyen süreçte yapacağımı belirterek, takdiri siz değerli parti emekçilerimize bırakıyorum. Gençler kürsüye, Gençler Meclis'e” ifadelerini kullandı. 

24 Ara 2022 - 12:22 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.