Flamingolar, kışa rağmen İzmit'ten göç etmedi

Uzun süredir Kocaeli’nin İzmit sahilinde konumlanan flamingolar, Aralık ayına rağmen göç etmeyerek kartpostallık görüntüler sunuyor.

Flamingolar, kışa rağmen İzmit'ten göç etmedi
Flamingolar, kışa rağmen İzmit'ten göç etmedi
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Anadolu’da Allı Turna olarak bilinen flamingolar, uzun süredir Kocaeli’nin İzmit sahilinde konumlanıyor. Yüzlerce flamingo, kış mevsimine rağmen göç etmedi. Kuşlar için ayrılan sulak alanda konumlanan flamingolar, kartpostallık görüntülerde oluşturuyor. Bol gıdaya ulaşabilen ve dinlenen flamingolar, uzun süredir ‘İzmit çocuğu’ olarak adlandırılıyor. Flamingoların görsel şöleni Kocaeli manzarasıyla da bütünleşerek dron ile havadan görüntülendi.

24 Ara 2022 - 13:26 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.