Songül Kaya da aday oluyor

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, milletvekili aday adayı olduğunu açıklayarak, "Mücadeleyi tüm ülkeyi kapsayacak şekilde yapmak istiyorum" dedi

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Genel Merkezi tarafından 2023 Genel Seçimleri öncesinde milletvekili adayı olmak isteyenlerin 5-26 Aralık tarihleri arasında istifalarını sunmaları istenmişti. İstifalar için son gün olan 26 Aralık öncesi, CHP'den milletvekilliği adaylığı için açıklamalar da gelmeye devam ediyor. CHP İl Başkanı Songül Kaya, dün gerçekleştirdiği  Derince  İlçe Örgütü ziyaretinde konuyla ilgili düşüncelerini CHP Derince örgütü ile paylaşarak milletvekili aday adayı olacağını açıkladı. 

"OMUZ OMUZA MÜCADELE VERDİK"

Kaya tatafından konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle: "Yıllar süren bir mücadelenin içindeyiz. Yeri geldi çamurlu yolları arşınladık yeri geldi aşılmaz engelleri yıktık geçtik. Omuz omuza mücadele verdiğimiz yıllarda mahalle temsilciliğinde aldığım görevlerle başlayan serüvenim kadın kolu ilçe ve il başkanlığına kadar uzandı. Partinin her kademesinde sizlerin desteğiyle partime hizmet etmenin onurunu yaşadım.

"DÜŞÜNCEMİ PAYLAŞTIM"

Şimdi ise bu mücadeleyi tüm ülkeyi kapsayacak şekilde yapmak istiyorum. Bugün siyasete adım attığım Cumhuriyet Halk Partisi Derince İlçe Örgütünü  ziyaret ederek 2023 yılında yapılacak olan Genel Seçimlerde örgütümüzün görüş ve önerilerini dinleyerek aday adaylığı düşüncemi kıymetli ilçe örgütümüz ile paylaştım. Değerli ev sahipliği için ilçe başkanı ve yönetimimize şükranlarımı sunuyorum." 

24 Ara 2022 - 13:40 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.