Kocaeli’de suçlarda yüzde 60’ın üzerinde bir azalma var

Gebze’de polis merkezinin açılışında konuşan Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, “İstatistiklere baktığımızda 2015 yılından bu yana nüfus yüzde 19 artmasına rağmen Kocaeli genelinde bugün suçlarda yüzde 60’ın üzerinde bir azalma var.” dedi

Gebze Belediyesi tarafından yapılacak olan Şehit Polis Faruk Aslan’ın adının yaşatılacağı polis merkezinin temel atma töreni gerçekleştirildi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ev sahipliğinde düzenlenen Şehit Polis Faruk Aslan Polis Merkezi’nin temel atma törenine Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, şehit polis Faruk Aslan’ın eşi, emniyet mensupları ve ilçe protokolü katıldı. Cumhuriyet Mahallesi Yeni Bağdat Caddesi No 85 adresinde yükselecek olan polis merkezinin temel atma töreninde konuşan Tipioğlu şu ifadeleri kullandı:

“NÜFUS ARTMASINA RAĞMEN SUÇLARDA AZALMA VAR”
“Huzurun anahtarı güvenliktir. Karakol bizim literatürde devletin, idarenin ve adaletin ilk kapısıdır. Bu sebeple karakolu çok önemsiyoruz. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü olarak suç işlenmeden önlenmeye çalışıyoruz. İstatistiklere baktığımızda 2015 yılından bu yana nüfus yüzde 19 artmasına rağmen Kocaeli genelinde bugün suçlarda yüzde 60’ın üzerinde bir azalma var. Ürettiğimiz güvenlik hizmetinin kalitesinin verimliliğinin artması böyle güzel binalarla oluyor" dedi.

26 Ara 2022 - 16:04 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.